tirsdag 9. november 2010

5 ting jenter elsker med gutter

1.   Et lurt smil

Kjenner du igjen denne karen? Selvfølgelig gjør du det, det er jo vår venn Johnny! Ser du det lure smilet hans? Jeg får nesten lyst til å penetrere han selv om jeg er gutt. Han skjuler noe hinsides spennende som jeg gjerne vil vite hva er. Fuck, det verste er at jeg faktisk lurer på hva han tenker på her. Personlig, når jeg en sjelden gang prater med ei jente, liker jeg å forestille meg at hun har en strekbart rundt munnen, men jeg forteller det ikke til henne, da er jo hele hemmeligheten avslørt. Får du en halvfrekk kommentar – smil lurt. Spør noen om hvordan det gikk i går kveld – smil lurt. Men, det lure smilet ditt krever dessverre trening. Så still deg foran speilet og prøv å få til et lurt smil, det er alltid hendig.

2.   Et kjekt antrekk
Et kjekt antrekk kan være så mangt. Det gjelder å treffe bra i forhold til stedet du er, og folkene på stedet. Ellers så kan du lære deg stilene som Lars skriver om her. De passer til det aller meste. Så det er bare å følge med på onsdagene framover, så vil du forhåpentligvis få en grunnleggende oppfatning av hvordan man skal kle seg.

3.   Å være direkte og normal
Du må bli komfortabel med å vise hvem du faktisk er, og la deg selv være det en presenterer når du møter nye folk. Vil du prate med ei jente, er det bare å stikke bort, rekke ut handa og si hei. Jeg prata senest i går med ei jente om dette. Hun sa at hun generelt ikke prata med gutter på byen.

-   Så du avviser dem bare?
-   Ja, vanligvis.
-   Hvorfor gjør du det?
-   Gutter er ekle.

Det jeg tror hun mener er at gutter vanligvis alltid må ha unnskyldninger for å prate med jenter, selv om alle vet at den egentlige grunnen til at han tok en pommes frites av henne på Burger King var fordi han ville komme i kontakt med henne. Det sier litt om selvtilliten din bare det.
Jeg tror også hun egentlig vil bli lagt merke til og prata til, men selvfølgelig av gutter som er genuine, hyggelige og normale.

Uansett. Det å være normal går litt under samme kam. Du kan ikke forandre deg helt bare fordi du vil vise deg fram fra en side du egentlig ikke har. Selv om det fungerte den ene kvelden, regner jeg ikke med (som sagt tidligere) at det ble bra morgenen etter, når alkoholen var utav blodet, og kreativiteten ikke lenger var like bra som i går.

4.   Selvtillit nok til å ta ting videre
Dette er kanskje det aller mest attraktive. De fleste gutter blir faktisk veldig sjeldent avvist av jenter. De bare venter og venter på at jenta skal ta det neste steget. Nå må jeg nok skuffe deg; det er guttenes ansvar å ta ting videre. Gå bort til jenta du syns så søt ut, gå for kysset, spør om du kan få nummeret hennes, spør om hun vil sove hos deg etc. Dersom du aldri prøver vil du få minimalt med resultater. Og jenter setter sykt pris på at du tar kontroll og tar ting videre. Mest sannsynlig venter nok hun nok bare på det.

5.   Gutter som har andre kort i armet
Jenter liker som regel gutter som andre jenter liker, og jeg kan tenke meg at mennesker generelt fungerer ganske likt her. Folk vil som oftest ha det samme som andre har. Eller: Folk liker det samme som andre liker. Man trenger ikke alltid ha det, av og til kan det fungere å bare smile lurt på noen spørsmål, så virker det som du har det. Kanskje litt kynisk, men en plass må man jo starte. Og nei, dette er ikke noe man sier. Det er noe som merkes på deg.Jenter oppfordres til å bekrefte, gutter til å spørre.

- Kalde Andy

9 kommentarer:

 1. Gull!! :)
  Titter innom denne bloggen hver dag :)
  Konge tilltak ;)

  SvarSlett
 2. "Nå må jeg nok skuffe deg; det er guttenes ansvar å ta ting videre."

  Haha! Jeg kan fortelle at senest i går kveld var jeg med en type jeg ble kjent med i sommer- Hadde ikke møtt han før, men etter at en kompis av han skrev til med på en nettside i forrige uke, husket han meg fra i sommer, og gjenopptok kontakten.(Da er det kanskje sånn at også gutter liker jenter som andre gutter liker?) Uansett.

  For å være ærlig, siden vi er anonyme her uansett, så skuffet han veldig i RL mot han jeg forestilte meg på telefonen, så det var like greit at han ikke tok noe initiativ. Vi SÅ faktisk på filmen:p

  SvarSlett
 3. Haha, åhh, jeg digger deg, Andy. Jøss, det var mange komma i en setning. Var det gramatisk riktig? Drit nå i det - jeg skal herved fri til deg.

  Marry me?

  SvarSlett
 4. Ananas: Så dere på filmen?!?! Krise! DU treffer nok en kjekk gutt om ikke alt for lenge, du som ser ut som en waltdisney-stjerne, konstant bærende rundt på en ananas.

  Elise: Selvfølgelig vil jeg det. Vi må bare vente noen år, så er jeg sikkert verpeklar jeg og :)

  SvarSlett
 5. If you don't take a shot, you miss 100% of the time;)

  SvarSlett
 6. mrfixit, takk for at du oversatt dette til oss ;P

  SvarSlett
 7. Sant. Men med det smilet så må øynene henge med. Et lurt smil, og øyne som er mystisk. DET er deilig. Slik at man vil vite mer :)
  - R

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...