torsdag 18. november 2010

Sengevenn


Å ha en sengevenn er veldig koselig, men har alltid bivirkninger. Jeg kan advare deg allerede nå: En av dere kommer høyest sannsynlig til å få følelser for den andre. Og når det skjer, kommer begge til å føle seg skikkelig dritt etterpå. Jeg mener dog at det er verdt det. De månedene eller ukene dere har sammen kommer til å være fantastiske. De er i alle fall det for meg, men det kan være fordi jeg har ekstremt store krav til sengevennene mine.

For min del gjelder ikke ”hull er hull”-regelen når det gjelder sengevenner. En sengevenn er for meg ei jente jeg har lyst til å tilbringe en kveld med, ei jente jeg føler meg komfortabel med og ikke minst er bra i senga. Det kan fint ta meg en dag eller to, etter at vi har hatt sex første gang, å finne ut om hun faktisk er ei jente jeg har lyst å treffe flere ganger.

Det var ikke helt likt før. Før ble jeg betatt bare jeg prata med ei jente lengre enn to minutter. Jepp, så stor mangelvare var jenter for min del før, at nesten uansett hvem det var, ble jeg faktisk betatt. Jeg husker spesielt godt den ene jenta jeg prata med. Fikk hun ikke ut av hodet på mange måneder. Møtte henne igjen et år senere. Da hadde jeg allerede mange andre prosjekter, og nå var det selvfølgelig hun som var interessert. Hun var ikke i det hele tatt interessant lengre. Ting forandrer seg.

Men ja, får nesten komme tilbake til det jeg egentlig skulle skrive om. Etter erfaring har jeg funnet ut at det er en ting som balanserer følelsene hun får for deg, og du for henne: tid.

Etter første gang vi har hatt sex må jeg prøve å finne ut av hvor keen hun faktisk er på meg. Virker hun ikke alt for keen liker jeg å treffe henne igjen ganske fort. Bare for å poengtere at dette ikke var noe som bare skjedde en gang.  Etter dette må man faktisk vurdere selv hvor ofte du kan treffe henne. Dersom du ikke har noe erfaring, eller faktisk ikke er sikker på om hun liker deg eller ei, anbefaler jeg å vente 10 dager. Dersom du ikke er ute etter noe forhold er det bedre at du venter for lenge enn for lite. Det er bedre at du mister henne enn at du knuser henne, liker jeg å si.

Ellers har jeg også noen andre regler. Jeg har for eksempel ikke sex med ei jente som jeg har truffet tre ganger før vi har sex, UTEN å si at jeg ikke er noe kjærestemateriale. Selv om dette er farlig, og selvfølelig kan vippe begge veier. Dersom du sier at du er utilgjengelig på et vis, vil selvfølgelig jenta ofte prøve å få til dette. Men, som sagt, er ikke dette, som det meste annet, 100% sikkert. Grunnen til at jeg sier det er fordi jeg liker å ha mitt på det rene dersom jenta plutselig skulle få følelser for meg. I tillegg kan det fort skje at du har sendt ut litt feil signaler, da er det greit å gi jenta en sjanse til å trekke seg.

Da gjenstår det bare å si lykke til, og håpe at dere får like mange fantastiske forhold som jeg har hatt den siste tiden.

Har du hatt en sengevenn der en av dere fikk følelser for hverandre?


     - Andy

3 kommentarer:

 1. Digger denne bloggen!

  Hver gang jeg er inne og sjekker er det kommet ikke bare et, men to innlegg :D

  -C

  SvarSlett
 2. Jeg husker alltid å nevne at jeg ikke er kjærestemateriale, men det er som å helle bensin på et bål! Kan være fordi jeg er jente...? At jeg legger opp til at han skal "jakte" på meg? Men jeg er jo faktisk bare ærlig!

  SvarSlett
 3. Riktig! Blir litt samme prinsipp som dette: http://www.youtube.com/watch?v=ceaaSsnTiKc.

  Sier du for eksempel, til en gutt på byen, at han er alt for gammel for deg, eller at dere aldri kommer til å kysse ikveld, vil han selvfølgelig "jakte" etter deg/det.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...