tirsdag 16. november 2010

Fylla har skylda

Jeg og Anders var på innflytningsfest hos noen kompiser, for noen måneder siden. Det starta veldig rolig og jeg tenkte at denne kvelden skulle jeg være snill gutt, og ikke hooke opp med noen jenter. Det hendte i midlertidig aldri. Vi har for vane å ikke drikke når vi går ut, men på en fest som dette var det uunngåelig. Vinflaska forsvant fort og når Jäger blir satt på bordet, og jeg allerede er temmelig berusa, er jeg ikke vanskelig å be.

Festen hadde utvikla seg fra å være i en leilighet, til nå å være i hele bygget. Det var jenter overalt, og jeg kjente jeg slet med å holde meg tilbake, og når jeg først så henne, greide jeg ikke mer. Hun var jo så liten og søt. Jeg gikk bort og hilste. Hun var faktisk like søt som først antatt. Kanskje søtere. Etter noen få minutter med prating, tok jeg henne med tilbake i den leiligheten vi først var i. Det var helt tomt der.

Jeg satt meg ned i sofaen. Hun satte seg over meg. Kort skjørt og sitting på fanget er en uhyre farlig kombinasjon. Hun gned seg inntil meg. Jeg tenkte på hvordan jeg elsker jenter som tar initiativ. Hånda hennes forsvinner fra nakken min. Åpner smekken forsiktig. Hun vipper trusa til side, og plutselig er jeg inni henne. Hun rir meg som om det ikke skulle være noen morgendag.

Folk kommer inn i leiligheten. Hun stopper. Noen skrur på lyset. ”Ja, her er altså stua”. Jeg sier hei, og later som ingenting. Forhåpentligvis ser de ingenting da skjørtet til jenta dekker for den brutale sannheten. De virket egentlig mer skremt. Jeg løfter henne opp, og bærer henne til et soverom. Jeg er fortsatt inni henne, så det å fortsette akten var absolutt ingen problem. Jeg tenker at det ikke var så dumt å ikke være snill gutt allikevel.

Vi gjør oss ferdige, men blir fortsatt liggende i senga for å prate litt. Jeg sier at det hadde vært gøy å treffe henne igjen, så jeg spør om nummeret. Hun gir det til meg og jeg taster det inn på mobilen, før jeg sier: ”Mette?”. Hun sier at det er navnet hennes, og forstår ikke helt. Det stod nettopp Mette på mobilen min, uten at jeg hadde skrevet inn noe navn. ”Jeg fikk aldri noen melding av deg!”, det hadde tydeligvis gått opp for henne. Jeg hadde tatt nummeret hennes i sommer, sendt en melding og sagt jeg skulle dra på ferie, men at jeg kontakta henne når jeg kom hjem. Det hadde jeg selvfølgelig glemt. Hun sa hun mest sannsynlig ikke hadde møtt meg uansett, da hun ikke hadde blitt så veldig imponert over de rare artiklene det ligger av meg ute på nett (og det kan jeg absolutt forstå). Vi fikk oss i alle fall en heftig latterkule, en bra historie og noen fine uker sammen videre.

-  Andy

1 kommentar:

  1. Nå sitter jeg på jobb og leser alle innlegg tagget "Andy" etter tur. Bare sånn i tilfelle du lurte på hvorfor jeg kommenterer et gammelt innlegg. Også kom jeg til dette.

    Dirty!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...