søndag 21. november 2010

Ny serie: Drømmejenta

Vi starter en ny serie som vil kjøres på søndagene framover. Her vil vi ta for oss hvilke klær vi liker på jenter. Da vi ikke orker å bruke energi på jente-mote og hva som er inn for tiden, blir dette heller en serie der vi tar for oss de klærne vi personlig liker at jenter går med. Dette trenger selvfølgelig ikke være en universell stil som passser over alt.


Personlig elsker jeg strømpebukser eller tynne bukser ned i converse.Gjerne med en løssittende t-skjorte som strekker seg over rumpa. Her er det lov å jukse med en liten dongeriskjorts (selv om det ikke er like sexy)!Eller kanskje en bluse.Eller en lang skjorte.Mulighetene er mange.

Håret synes jeg faktisk er mest sexy slik:For de som har mørkt. Mens de som har lyst liker jeg best rett ned:
- Andy

5 kommentarer:

 1. Takk elise, vi elsker deg og ;) Er på jobb denne helga jeg, så blir veldig lite tid til å skrive. Kommer sterkere tilbake til uka!

  SvarSlett
 2. Enig me dg Andy ;)
  Blondt hår rett ned ;)

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg allerede til å skrive om min(e) drømmedame(r) :)

  SvarSlett
 4. om dere får inn noen sør amerikanske skjønnheter blir jeg overlykkelig! ^^

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...