tirsdag 9. november 2010

Vær snill med twilight!


Det er en stor hemmelighet med jenter som er vell bevart blant oss gutta, men nå velger vi altså å dele dette med dere. Ettersom vi mest sannsynlig har de aller tøffeste leserne i verden. Jenter elsker twilight. Eller, vi liker i alle fall å tro at jenter elsker twilight. For når vi føler at samtalen blir litt gutteaktig (gjerne når vi henger flere gutter med noen få jenter), og ser at jentene begynner å kjede seg, er det bare å nevne ordet Twilight, så lyser øynene deres opp. Man trenger faktisk ikke en gang å ha sett filmene, eller lest bøkene. Man trenger bare å nevne twilight.

Derfor ble vi dypt skuffa når vi så denne artikkelen på vg: http://www.vg.no/film/artikkel.php?artid=10010734. I det siste har vi merka at interessen for Twilight har sunket litt, så vi gleder oss iherdig til neste film. Ikke fordi vi liker dem, men fordi det gjør hverdagen til jentene vi henger med så mye lettere.

Så, befolkningen i Rio de Janeiro, vær snill med twilightskuespillerne. Så skal vi kanskje vurdere å gi litt ekstra penger til innsamlingsaksjonen neste år.

-          - Gutta

3 kommentarer:

 1. grunnlaget for at interressen synker kan være fordi flok begynner å sjønne at dette ikke er slik vampyrer egenklig er. det kan være gjetting. men det er det jeg antar.

  SvarSlett
 2. Til Hanyoumaru:
  Hvordan er egentlig vampyrer da? Et vesen som ikke finnes kan da heller ikke ha en bestemt måte å være på. Det blir til hva fantasien tilsier at det er. Og grunnen til at interessen synker er for at nå har det vart i noen år, og alt som går opp må komme ned. Berømmelse kan ikke vare for evig.

  SvarSlett
 3. Tro meg. Det er fortsatt millioner av fans der ute. Det er bare at det er et år til den neste filmen kommer ut, og da er det ikke så mye media rundt det som skjer. Det er mediene som roer seg, ikke fansen.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...