tirsdag 30. november 2010

Leserinnlegg: Gir du nok faen?

Jeg, Andy, sliter for tiden med eksamenskjør, alt for kaldt vær og masete jenter. Derfor spurte jeg pent min beste venn, og en av de få personene som vet at jeg skriver her, om å skrive et innlegg for meg. Mer utadvent, intelligent og kul fyr skal man lete lenge etter. Her kommer det i alle fall.

I mine yngre og betraktelig mindre gjennomtenkte dager var jeg hellig overbevist om at sjekking handlet om to ting; utseende og flaks. Nå derimot, sitter jeg her som en eldre og visere versjon av meg selv som vet bedre og jeg skal prøve å forklare hvorfor.

Jeg kan ikke si at jeg var dårlig med jenter, men å kalle meg flink ville være grov en overdrivelse. Jeg gikk ut hver helg, drakk meg sørpa og håpet at lykken skulle stå meg bi. At det skulle bli noe på meg. Getting lucky, med andre ord. Takket være en åpen personlighet og at jeg i alkoholisert tilstand faktisk turte å gå for kysset, ta på jenta eller invitere henne på nach endte det av og til med sex. Selvfølgelig følte jeg meg som verdens heldigste dagen etterpå.

Et par år og et kurs senere er jeg faktisk overbevist om at det er direkte skadelig å se på flaks som et viktig moment innen sjekking. Han kompisen din som konsistent drar med seg forskjellige damer hjem, er han bare heldig? Guttene som driver denne bloggen, de bare snubler seg inn i dame etter dame? Selv om Andy har den søteste rumpen nord for Sinsen og kler seg bra, forklarer ikke det i seg selv hvorfor han går til sengs med en ny søt snelle når han føler for det.

Selv om det er vanskelig å forklare hvordan man blir flink til å tiltrekke seg jenter i en enkel post, kan man jo begynne med et viktig konsept, nemlig: Gi mer faen. Hvis du gjennom atferden din viser at ikke er så opptatt av om du får med deg akkurat Anne-Sofie fra Hallingdal med deg hjem, kommuniserer dette masse kvaliteter som jenter syns er tiltrekkende. Du forteller henne nonverbalt at du har nok jenter i livet ditt, noe som fører til at du ikke orker å bruke for mye energi på en enkelt jente. I tillegg viser slik atferd at du ikke gir deg selv lavere verdi enn henne.

Jeg oppfordrer ikke til douchy oppførsel, men må innrømme at jeg blir litt oppgitt når jeg observerer gutter som lystrer jentas minste vink og åpenbart er livredde for å miste henne, ettersom slik oppførsel kun skriker en ting: «Jeg er avhengig av å lykkes med deg for å ha sex ikveld, hvis du ikke vil blir det ingenting på meg.» Ikke særlig attraktivt...

Det finnes alltid eksterne faktorer som kan ødelegge for deg når du snakker med en søt jente på byen en lørdagskveld og mange vil feilaktig hive disse i flaksbåsen. Venninner kan ødelegge, du glemmer tiden, hun må tidlig opp, eksen hennes står i baren eller moren er på samme utestedet. Det som kjennetegner de beste sjekkerne jeg vet om, er at de skjønner hvordan de kan nøytralisere de fleste av disse «flaks»-momentene og bli med henne hjem uansett.


 - Anonym (21)

6 kommentarer:

 1. Er vell sånn folk går lei og finner PU. Lei av å drikke seg full for å ikke føle det sosiale presset og kanskje være heldig med å få kontakt med damer, og i noen tilfeller kysse de eller ta de med hjem.

  SvarSlett
 2. Kjære kompisen til Andy. :)
  Du har så rett så rett, men jeg tror nok dette gjelder begge veier... Jenter vil ha det de "ikke" kan få, og det vil gutta ha og.. :)

  Etter at jeg gikk inn i et forhold med min eks som har vart hele mitt "voksene" ungdomsliv har jeg heller aldri hatt mer draget, nettopp fordi jeg ga faen og ikke var intr.. Siden jeg levde med dette mennesket i 6år, har jeg gått glipp av mye innen sjekking, men "jeg driter ideg"- holdningen sitter igjen (kanksje fordi jeg ikke helt vet hvordan jeg sjekker, lenger) men det funker faktisk... ;)

  SvarSlett
 3. Jeg tror at det sitter mye i erfaringen, du kan ikke bare si til en person "Du Gi Mer Faen" så vil han plutselig snu holdningen.
  Jeg vil si at jeg prøver å være en veldig oppriktig og snill kar som ikke er douche, men samtidig "gir faen". Og det er der jeg har vanskelighet med å finne en balanse. Snill og grei og hjelpe gamle damer over veien samtidig som en "gir faen". Men om du skal definere gi faen i denne kontekst, da mener dere at man "driter i hva resultatet blir, om du får med deg jenta hjem eller ikke", og ikke går over linja som gjør deg needy(som å bli klengete, trygle etc) ?

  SvarSlett
 4. Bra blogg, følger med.
  Keep it coming!

  SvarSlett
 5. Sjakktrekk/Glasskår/Anonym: Kult at dere likte det!

  Romeo: Du resonnerer veldig rett. Å drite i om hun blir med deg hjem er litt mot sin hensikt, det viktigste er bare at det ikke er verdens undergang.

  SvarSlett
 6. Husk at det er forskjell på å se på det som likegyldig om hun blir med hjem eller ikke og å subkommunisere "jeg vil ikke ha deg med hjem", selv om det er lett å plassere de i akkurat samme bås. :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...